Kebabčeta-čevabčiči
10. 7. 2012
Obě masa spolu pomeleme přidáme drcený kmín,drcený černý pepř,saturejku,cibulku pokrájenou na droboučko a zelenou petrželku na drono pokrájenou,1krajíc chleba namočeného do vody vymačkaného a rozdrobeného přidáme do směsy a pokud chceme mít kebabčeta šťavnaté přidáme podle toho jaká je směs,pokud je sušší přidáme několik lžic studené vody masovou směs dobře promícháme a necháme přikryté
v ledničce alespoň hodinku odpočinout.je lepší když je doba delší na spojení chutí.Pak tvoříme válečky asi tak 6-7cm dlouhé které můžeme na grilu grilovat nebo opékat na olejem potřenou panvici.Podáváme s pečivem a šopským salátem.Ale také jen rajčata,okurky osolené trošku a pokapané olejem podáváme jen tak jako chuťovku.
Komentáře
Přehled komentářů
Nemužete udělat pravé kebabče bez špetky čubrice snaha nahradit ji majoránkou selže neni to ono
chyba v receptu
(Milan, 3. 8. 2018 11:11)