Lahůdkové chleby
11. 4. 2010
4 krajíce tmavého chleba,30g másla,2 lžičky ostré hořčice250g rostbífu nebo telecí pečeně,4 malé sladkokyselé okurky,50g cibule,Plněné olivy,2lžíce strouhaného křenu,listy hlávkového
salátu.
Omáčka:
50g majonézy,30g kečupu,sůl a pepř.
Na zdobení Zelená paprika,rajčata.
CHleby namažte máslem a potřete hořčicí,hotový nářez na ně volně položte.Sladkokyselé okurky
podélným řezem rozkrojte do vějířku.Cibuli nakrájejte na tenoučká kolečka.Ozdobte jimi chleby.Přidat můžete i plněné olivy nebo křen.Omáčku vymíchejte z majonézy a kečupu.Ochuťte solí a pepřem.Podávejte zvlášť v omáčníku.CHléb servírujte na dřevěném prkénku,vystlaném křehkými listy hlávkového salátu nebo čínského zelí.Chléb z mrazničky rychle roztaje v toustovači
Komentáře
Přehled komentářů
Zatím nebyl vložen žádný komentář